Tijdelijke watervoorziening

Tijdelijke watervoorziening biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt te reageren op veranderende waterbehoeften, wat belangrijk is bij evenementen, bouwprojecten of in noodsituaties waar een permanente waterinfrastructuur ontbreekt. Volume Rental B.V. biedt een gecertificeerde oplossing voor uw directe, tijdelijke of langdurige behoefte aan water. De vele gunstige eigenschappen van (drink)water mogen haast wel als bekend beschouwd worden. Zonder water geen leven! Helaas overstijgt de behoefte aan water regelmatig het aanbod. Zeker in het geval van een tijdelijk explosief toegenomen vraag op lokaal niveau zullen levering en opslag extra complicerende factoren zijn om aan deze behoefte te kunnen voldoen.

volume-rental-slang
volume-rental-2

Bij vragen over verhuur neem vrijblijvend met ons contact op.

De voordelen van ons aanbod aan tijdelijke watervoorziening

Tijdelijke watervoorziening biedt diverse voordelen ten opzichte van een vaste eigen drinkwatervoorziening, vooral in termen van flexibiliteit en kostenbesparing. Het stelt bedrijven in staat om te voorzien in hun specifieke waterbehoeften zonder de noodzaak voor langdurige investeringen in vaste infrastructuur. In onze projecten hebben we gezien dat tijdelijke watervoorziening bedrijven helpt om snel en efficiënt te reageren op onvoorziene omstandigheden, waarbij de continuïteit van de watervoorziening gewaarborgd blijft. Ons bedrijf biedt:

 • Drinkwaterbevoorrading
 • Drinkwateropslag
 • Aanleg leidingnetwerk

Om dit te realiseren beschikt Volume Rental 24 /7 over een breed assortiment aan winbags, voertuigen, opleggers, vloeistofdichte containers, koppelingen, waterpompen, appendages, slangen en leidingen. Én het deskundige personeel om het antwoord te bieden aan de wensen van een uiteenlopend klantenbestand.

Bij tijdelijke watervoorziening maken we onderscheid in de volgende soorten water:

 • Drinkwater
 • Demiwater
 • Beregeningswater
 • Bluswater

Drinkwater

“Als één van de belangrijkste stoffen in het menselijk lichaam vervult water dagelijks vele belangrijke functies. Het dient als o.a. bouwstof, transport -en oplosmiddel en regelt daarnaast ook de lichaamstemperatuur….”

Volume Rental levert drinkwater bij onder andere:

 • Evenementen, zoals festivals en overige tijdelijke gebeurtenissen van een bedrijfsfeest tot een compleet VIP-dorp.
 • Teststraten en andere tijdelijke medische voorzieningen.
 • Projecten waarbij een vast waterpunt ontbreekt.
 • Bedrijven waarvoor een continue watervoorziening een onderdeel vormt van het productieproces.
 • Veehouderij
 • COA/AZC & afvullen zwembaden 
 • Water stofbestrijding
 • Water voor grondboring
 • Bouwplaatsen

Het drinkwater voldoet aan de benodigde kwaliteitscertificaten.

Beregeningswater

Door gebruik te maken van de flexibele opslagmogelijkheden (inclusief de geschikte toebehoren) van ons kan opgevangen regenwater op ieder geschikt moment benut worden.

Geen overbodige luxe tijdens de mede door klimaatopwarming veroorzaakte overvloedige regenval in het voor – en najaar en de wederkerende langdurige droogte in de zomertijd.

Ideaal voor de essentiële bewatering van akkers, sportvelden, bossen en gemeentelijke plantsoenen.

Demiwater

Naast totaal-leverancier van het voornoemde consumptief geschikte drinkwater heeft ons bedrijf zich ook ontwikkeld tot een aanbieder van gedemineraliseerd water.

Het gedeïoniseerde water, dat wordt toegepast in allerlei industriële, facilitaire en medische processen kan in verschillende gewenste grootheden geleverd worden teneinde de voortgang van de productie, aanvulling van systemen, spoeling en reiniging te garanderen. Voor tijdelijke watervoorziening zit u bij ons goed.

Bluswater

Via een scala aan opslag – en vervoersmogelijkheden kan Volume Rental te allen tijde zijn klantenkring van dienst zijn om de vereiste capaciteit aan bluswater te leveren.

Bedrijven die een verhoogd brandrisico-profiel hebben dienen daarnaast ook regelmatig inspectie en onderhoud uit te voeren op hun bluswaterinstallaties alsmede hun daarmee verplicht gestelde bluswateropslag.

Met behulp van de opslagmogelijkheden van Volume Rental kan de continuïteit betreffende de wettelijke brandveiligheid gedurende het onderhoud alsnog gegarandeerd worden.

Neem vrijblijvend met ons contact op

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften, of het nu gaat om een kortstondig evenement of een langdurig bouwproject. Onze expertise in tijdelijke watervoorziening zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een betrouwbare en efficiënte drinkwatervoorziening, waar en wanneer u het nodig heeft. Vul nu het contactformulier in.

Volume Rental